Categorieën
Blog

Integer handelen als gemeente? Luister naar de podcast

Tja, het moest er eens van komen; onze eerste podcast over integer handelen als gemeente. Amos Gomes de Mesquita en ik zijn in deze podcast in gesprek gegaan over integriteit. Dat onderwerp staat hoog op de agenda. Dat heeft alles te maken met de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022!

Onze eerste podcast

Amos en ik werken intensief samen. Als ‘Algoritme’ bundelen we onze krachten. Natuurlijk bespreken we daarom uitgebreid onderwerpen die ons interesseren. Zo ontstond het idee om zo’n gesprek eens op te nemen en te monteren als podcast. Onze eerste podcast is nu live, beluister hem hier.

Mark en Amos over … integriteit

Vervolg?

Soms moet je wat proberen om te kijken of het effect heeft. In dit geval ging ik druk aan de slag ging met het editen van een opname. Die opname maakte ik in een oude molen in Ankeveen… en dat levert helaas wat galm op. Gelukkig leer ik van dat soort ervaringen: een volgende keer gaat dat vast beter!

Integer handelen als gemeente!

Wij zijn benieuwd wat je van de podcast vindt. Mail me gerust om dat te laten horen. Of laat een berichtje achter op LinkedIn.

Algoritme: samenwerken in de praktijk

Deze podcast is een product van Algoritme; een samenwerking van Albers Adviseert! en Gomes de Mesquita. Samen verzorgen we trainingen en workshops samenwerken tussen organisaties, in ketens en in netwerken. Vanuit dezelfde uitgangspunten werken we complementair en dat maakt ons een sterk team.

Over Amos

Gomes de Mesquita: training, coaching, projecten, ethisch leidinggeven, inclusie, participatie, samenwerken. Ik sluit zoveel mogelijk aan op intrinsieke motivaties, maak successen zichtbaar en leg ‘eer’ en verantwoordelijkheid waar die horen. Amos Gomes de Mesquita, 06-15 513 133, amos@gomesdemesquita.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *